In

Glutenfree oat Pancakes

My love for pancakes will never know an end, and these pancakes are just so yummy and light, perfect for a filling brakefast and realy easy to make.



Ingredients:
·       1/2 cup of oats
·       one yogurt (1/2 cup)
·       50 ml of water
·       1 egg
·       1 tbs of honey
     vanilla extract

Instructions:

1.    Put all the ingredients into a blender and blend for 3 minutes
2.    Put a non stick pan on high heat and cook your pancakes one by one for  5 minutes on medium heat 
3.    Serve with a drizzle of honey and a bunch of fresh fruit

المكونات:
• 1/2 كاس من الشوفان
• ياغرطة 110غ (1/2 كاس
• 50 مل من الماء
 عضمة
•  مغرفة عسل
• فانيليا

الطريقة:
1. حط المكونات الكل في الخلاط وارحيهم لمدة 3 دقائق
2. حط مقلاة تيفال وأطبخ الفطائر واحدا تلو الآخر لمدة 5 دقائق على حرارة متوسطة
3. صب عليهم العسل وحفنة من الغلة

Related Articles

0 comments:

Post a Comment