In

high protein lunch wrap


This recipe is one of my favorite quick and easy go to dinners.
When I come back home tired and I can’t find anything to eat or to pack for tomorrow’s lunch, all what I can do is this recipe, a gluten free and healthy recipe that takes almost no time (10 minutes) to cook and it’s also delicious and filling <3



we cant deny the fact that it's high protein aka perfect for recovery after a gym session



Ingredients:
For the wrap
·       2 eggs
·       2 tbs of flour corn flour (or any kind of flour)
·       50 ml of water
·       A pinch of salt
For the filling
·       Cucumber
·       Lettuce
·       Tomatoes
·       grilled chicken
·       Cabbage
·       1 tsp Mustard sauce

Instructions:
1.    Beat the eggs with a pinch of salt then add the flour, beat again with a fork and add water
2.    On a hot non-stick pan put a few drops of olive oil and cook the mixture like crepes for 5 minutes on the first side and 3 minutes on the other side, it is preferable that you cover it with a lid so it cooks evenly
3.    Meanwhile cut the vegetables
4.    Put the mustard sauce in a small bowl and add in a tablespoon of water
5.    Once cooked, put the vegetables and the chicken in the middle of the wrap and you are ready to go
Ps: u can put melted cheese or add ketchup or harissa paste, be creative and send me pictures ;)  

المكونات:
• 2 عضم
• 2 مغارف من دقيق الذرة (أو أي نوع من الدقيق)
• 50 مل من الماء
•خيار
•خس
•طماطم
•دجاج مشوي
•كرنب
• 1 ملعقة صغيرة صلصة الخردل
 
الطريقة:
1. خلط البيض مع شوية ملح و زيد الفارينة، وزيد الماء
2. على قلاية سخونة تفال حط قطرات زيت الزيتون وصب الخليط و طيبها كيما الكريب على نار هادية لمدة 5 دقائق على الجانب الأول و 3 دقائق على الجانب الآخر، و من الأفضل تغطيها بش تطيب فيسع 
3. وفي الوقت نفسه قص الخضرة
4. حط صلصة الخردل في وعاء صغير و زيدها ملعقة مغرفة كبيرة ماء
5. بعد متطيب، حط الخضارة والدجاج في الوسط ولفها 

ملاحظة: تنجم تحط جبن ذايب أو كاتشوب أو هريسة.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment