This recipe is one of my favorite
quick and easy go to dinners.
When I come back home tired and I
can’t find anything to eat or to pack for tomorrow’s lunch, all what I can do
is this recipe, a gluten free and healthy recipe that takes almost no time (10
minutes) to cook and it’s also delicious and filling <3
we cant deny the fact that it's high protein aka perfect for recovery after a gym session
Ingredients:
For the wrap
· 2 eggs
· 2 tbs of flour corn flour (or any
kind of flour)
· 50 ml of water
· A pinch of salt
For the filling
· Cucumber
· Lettuce
· Tomatoes
· grilled chicken
·
Cabbage
·
1 tsp Mustard sauce
Instructions:
1.
Beat the
eggs with a pinch of salt then add the flour, beat again with a fork and add
water
2.
On a hot non-stick
pan put a few drops of olive oil and cook the mixture like crepes for 5 minutes
on the first side and 3 minutes on the other side, it is preferable that you
cover it with a lid so it cooks evenly
3.
Meanwhile cut
the vegetables
4.
Put the mustard
sauce in a small bowl and add in a tablespoon of water
5.
Once cooked,
put the vegetables and the chicken in the middle of the wrap and you are ready
to go
Ps: u can put melted cheese or
add ketchup or harissa paste, be creative and send me pictures ;)
المكونات:
• 2 عضم
• 2 مغارف من دقيق الذرة (أو أي نوع من الدقيق)
• 50 مل من الماء
•خيار
•خس
•طماطم
•دجاج مشوي
•كرنب
• 1 ملعقة صغيرة صلصة الخردل
الطريقة:
1. خلط البيض مع شوية ملح و زيد الفارينة، وزيد الماء
2. على قلاية سخونة تفال حط قطرات زيت الزيتون وصب الخليط و طيبها كيما الكريب على نار هادية لمدة 5 دقائق على الجانب الأول و 3 دقائق على الجانب الآخر، و من الأفضل تغطيها بش تطيب فيسع
3. وفي الوقت نفسه قص الخضرة
4. حط صلصة الخردل في وعاء صغير و زيدها ملعقة مغرفة كبيرة ماء
5. بعد متطيب، حط الخضارة والدجاج في الوسط ولفها
ملاحظة: تنجم تحط جبن ذايب أو كاتشوب أو هريسة.
0 comments:
Post a Comment