La recette
est disponible en français au-dessous.
This soup is my favorite second soup after the
mushroom soup that you can find its recipe here.
I just love how creamy it is, the taste rally depends
on the quality of the pumpkins, for me the lighter the color of the pumpkin the
sweeter it is, if you were not lucky enough to have a good quality pumpkin add
one table spoon of sugar after you finish cooking the soup or just add more
carrots.
Also f you can eat diary, it is very delicious when
you add Fresh Sicilian cheese on top and it melt creating the best combination
between sweet and sour <3
I usually enjoy it with a piece of whole wheat bread
for lunch or with a salad at dinner and I cook it all year around because
pumpkin is always there!
Serves 4
Ingredients:
- 400 g of pumpkin
- 3 carrots
- 1 big onion
- 1 tbs of olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tbs of fresh ginger or 1 tsp of ginger powder
- 1 tsp of coriander
- ½ tsp of cinnamon
- ¼ of grated nutmeg
- Salt and black pepper
- 750 ml of water
Method:
- Start by cutting the carrots, pumpkin and onion into small cubes
- Sauté all the vegetables in olive oil in a deep pan for 3 minutes then add the ginger and garlic if fresh
- Add hot water and let them cook for 15-20 minutes on a medium high heat with the cover on.
- Once cooked add all the rest pf the spices and blend the soup until smooth
- Serve it hot topped with fresh parsley and natural yogurt.
Sert 4
Ingrédients :
- 400 g de citrouille
- 3 carottes
- 1 gros oignon
- 1 cuillère à soupe d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 1 cuillère à soupe de gingembre frais ou 1 cuillère à café de poudre de gingembre
- 1 cuillère à café de coriandre
- ½ cuillère à café de cannelle
- ¼ de noix de muscade râpée
- Sel et poivre noir
- 750 ml d'eau
Méthode :
- Commencez par couper les carottes, la citrouille et l'oignon en petits cubes
- Faites sauter tous les légumes dans l'huile d'olive dans une poêle profonde pendant 3 minutes puis ajoutez le gingembre et l'ail (s’ils sont frais)
- Ajoutez de l'eau chaude et laissez-les cuire pendant 15-20 minutes à feu moyen-vif
- Une fois cuit, ajoutez le reste des épices et broyez la soupe avec un Blender ou un mixeur plongeons jusqu'à avoir une consistance lisse
- Servir chaud avec du persil frais et du yogourt naturel.
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