In black cookies oatmeal oats raisins

Healthy Oat cookies - Cookies d'Avoine Healthy

La recette est disponible en français au-dessous.

Honestly I worked so hard on this recipe, I have been trying it for almost 3 months now and finally, I have the final perfect result just ready for you. 
My love for cookies is endless, but not any cookies, I love basic and simple oat cookies just like these so I hope you enjoy it like I am enjoy eating a piece right now.

Ingredients:
  • 120g (1 cup) oats
  • 70g (¾ cup) whole wheat flour (oat flour for GF)
  • 10g corn starch
  • 50g black raisins
  • 10g flaxseed meal
  • 120g (½ cup) of dates sugar or brown sugar
  • 70ml of canola oil
  • 60ml of water
  • ½ tsp vanilla extract
  • Pinch of salt


Method:
  1. Ground half of the quantity of oats into a food processor
  2. Mix all the ingredients in a bowl
  3. Preheat the oven on a 150°C
  4. Divide it into 20 balls and shape the cookies on a baking tray layered with a baking sheet
  5. Cook in the cookies for 10 minutes and serve



Ingrédients:
  • 120g (1 tasse) d'avoine
  • 70g (¾ tasse) de farine de blé complet (farine d'avoine pour GF)
  • 10 g d'amidon de maïs
  • 50g raisins noirs
  • 10g de graines de lin en poudre
  • 120g (½ tasse) de sucre de datte ou du sucre brun
  • 70 ml d'huile de canola/colza
  • 60 ml d'eau
  • ½ cuillère à café d'extrait de vanille
  • Pincée de sel

Méthode:
  1. Mouler la moitié de la quantité d'avoine dans un mixeur
  2. Mélanger tous les ingrédients dans un bol
  3. Préchauffer le four à 150 ° C
  4. Diviser en 20 boules et former les cookies sur une plaque à four couverte par du papier cuisson
  5. Enfourner les cookies, et cuire pendant 10 minutes.

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