(La version en français est en dessous)
I hope you guys enjoy making this recipe, You can make it gluten free by
substituting the flour by gluten free flour of course.
Serves 9 small crepes
Ingredients:
- 1 cup (120g) of multi-cereal flour (or whole wheat flour)
- 1 egg
- 1 cup (250 ml) of milk
- ½ cup (120 ml) of water
- 1 tsp of vanilla extract
- A pinch of salt
Method:
- Mix everything in a large bowl
- Put the pan on medium high heat and cook the crepes 3 minutes on each side
- Fill it with jam or peanut butter or fruit and honey …
Sert 9 petites crêpes
Ingrédients :
- 1 tasse (120 g) de farine multi-céréales (ou farine de blé entier)
- 1 œuf
- 1 tasse (250 ml) de lait
- ½ tasse (120 ml) d'eau
- 1 cuillère à café d'extrait de vanille
- Une pincée de sel
Méthode :
- Mélangez tout dans un grand bol
- Mettez la poêle à feu moyen-vif et faites cuire les crêpes 3 minutes de chaque côté
- Tartiner les crêpes avec de la confiture ou du beurre de cacahuète ou des fruits et du miel ...
0 comments:
Post a Comment