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Healthy Jam cheesecake - cheesecake de confiture Healthy

Vous trouvez au-dessous la recette en français <3

Cheesecake have been always a favorite for almost everyone I know but when I say I can make a healthy cheesecake they think that it’s nearly impossible! well, this recipe is for a simple, low fat and sugar free cheesecake, made with fresh ricotta cheese and tastes amazing with that layer of jam in it.


I want also to apologize for my absence I was busy accomplishing things and studying, so I hope I can make it up for you by this wonderful and delicious recipe.


Serves 5
Ingredients:
  • 110 g (½ cup) fresh Ricotta cheese
  • 110 g (½ cup) Yogurt
  • 50 g (½ cup) Oats
  • 50 g (½ cup) date paste
  • 1 tbsp granulated unflavored Vegan gelatin
  • 100 ml fruit Jam
  • Vanilla extract
  • Fruit
  • Salt

Method:
  1. Start by blending in a food processor the vanilla extract, salt dates and oats, once u form a dough divide it into 5 small balls and press it into small cheesecake molds.
  2. Put one big tbsp of jam in each container and freeze for 15 minutes
  3. Whisk the ricotta cheese with the yogurt. In a small ball pour 2 tbsp of hot water with the gelatin.
  4. Whisk together the ricotta mixture with the gelatin mixture and divide it onto the 5 molds.
  5. Freeze for 1 hour then top it with fresh fruit and serve.


Sert 5
Ingrédients :
  • 110 g (½ tasse) de Ricotta fraîche 
  • 110 g (½ tasse) de yogourt
  • 50 g (½ tasse) d'avoine
  • 50 g (½ tasse) de pâte de dattes
  • 1 cuillère à soupe de gélatine végétarienne non aromatisée et granulée
  • 100 ml de confiture de fruits
  • Extrait de vanille
  • Fruits frais
  • Sel

Méthode :
  1. Commencez par mélanger dans un robot culinaire l'extrait de vanille, les dattes, le sel et l'avoine, une fois que vous formez une pâte, divisez-la en 5 petites boules et pressez-les dans de petits moules à cheesecake.
  2. Mettez une grosse cuillère à soupe de confiture dans chaque récipient et congelez pendant 15 mn
  3. Fouetter la ricotta avec le yogourt. Dans un bol, versez 2 cuillères à soupe d'eau chaude avec la gélatine.
  4. Fouetter ensemble le mélange de ricotta avec le mélange de gélatine et le répartir sur les 5 moules.
  5. Congeler pendant 1 heure puis décorer de fruits frais et servir.



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