In

Healthy crêpes


(La version en français est en dessous) 
I hope you guys enjoy making this recipe, You can make it gluten free by substituting the flour by gluten free flour of course.


Serves 9 small crepes

Ingredients:
  • 1 cup (120g) of multi-cereal flour (or whole wheat flour)
  • 1 egg
  • 1 cup (250 ml) of milk
  • ½ cup (120 ml) of water
  • 1 tsp of vanilla extract
  • A pinch of salt

Method:
  1. Mix everything in a large bowl
  2. Put the pan on medium high heat and cook the crepes 3 minutes on each side
  3. Fill it with jam or peanut butter or fruit and honey …


Sert 9 petites crêpes

Ingrédients :
  • 1 tasse (120 g) de farine multi-céréales (ou farine de blé entier)
  • 1 œuf
  • 1 tasse (250 ml) de lait
  • ½ tasse (120 ml) d'eau
  • 1 cuillère à café d'extrait de vanille
  • Une pincée de sel


Méthode :
  1. Mélangez tout dans un grand bol
  2. Mettez la poêle à feu moyen-vif et faites cuire les crêpes 3 minutes de chaque côté
  3. Tartiner les crêpes avec de la confiture ou du beurre de cacahuète ou des fruits et du miel ...





Related Articles

0 comments:

Post a Comment