In

Hazelnut Brownies - Brownies de Noisettes



Serves 9
Ingredients :

·         15 pitted dates (about 1 1/4 cup)
·         ¾ cup water
·         ¾ cup (220g) yogurt
·         1/3 cup cocoa powder
·         1 cup oat flour or whole wheat flour or gluten free flour
·         2 egg (or for a vegan alternative add 2 flaxseed egg)
·         1/4 cup of hazelnuts
·         salt


Instructions:

1.     Preheat the oven to 180°C.

2.     Blend the dates and water on high until very smooth.

3.     Add the rest of the ingredients to the blender. Blend on low speed until combined. 

4.     Line or lightly oil a baking pan. Place the batter into the pan and spread evenly than add the hazelnuts.

5.     Bake for 40 minutes at 180°C.




Sert 9

 Ingrédients :

  • 15 dattes dénoyautées (environ 1 1/4 tasse)
  • ¾ tasse d'eau
  • ¾ tasse de c (220g) yogourt
  • 1/3 tasse de poudre de cacao
  • 1 tasse de farine d'avoine ou de farine de blé entier ou de farine sans gluten
  • 2 œufs (ou pour une alternative végétalienne ajouter 2 œufs de lin)
  • 1/4 tasse de noisettes
  • sel


Instructions :

  1. Préchauffer le four à 180 ° C
  2. Broyez les dattes et l'eau jusqu'à ce qu'elles soient très lisses.
  3. Ajouter le reste des ingrédients au mélangeur. Mélanger à basse vitesse jusqu'à ce que se soit bien combiné.  
  4. Tapisser avec du papier cuisson ou huiler légèrement un plat de four. Verser le mélange dedans et ajouter les noisettes.
  5. Cuire au four pendant 40 minutes à 180 ° C.



Related Articles

0 comments:

Post a Comment