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Pumpkin Risotto - Risotto au potiron


La recette est disponible en français en-dessous 

Risotto is my second favorite Rice recipe after paella. It's an original Italian recipe except that I didn't add the butter. you are free to add it of course but don't skip the olive oil. usually, after I eat rice I get hungry really quickly but not with this recipe, it's so creamy and so delicious that It melts in your mouth.


Serves 2
Ingredients:

  • Pumpkin Risotto
  • 150 g of risotto rice
  • 1 onion
  • 100 (1 cup) of diced pumpkin
  • 1 garlic clove
  • 500 ml of vegetable stock
  • 2 tbsp. of olive oil
  • Rosemary
  • Salt

Method:

  1. Heat olive oil in a non-stick pan over high heat
  2. Add onions then rice and sauté for 5 minutes
  3. Add the pumpkin, rosemary and garlic then start pouring a little bit of stock at a time for another 10 minutes until the risotto is cooked.
  4. Serve warm and decorate with a drizzle of olive oil and some parmesan cheese.

Sert 2

Ingrédients:

  • Risotto au potiron
  • 150 g de riz de risotto
  • 1 oignon
  • 100g (1 tasse) de citrouille en dés
  • 1 gousse d'ail
  • 500 ml de bouillon de légumes
  • 2 cuillères à soupe d'huile d'olive
  • Romarin
  • Sel

Méthode:

  1. Chauffer l'huile d'olive dans une poêle antiadhésive à feu vif
  2. Ajouter les oignons, puis le riz et faire sauter 5 minutes
  3. Ajoutez la citrouille, le romarin et l'ail puis commencez à faire cuire un peu de bouillon à la fois pendant encore 10 minutes jusqu'à ce que le risotto soit cuit.
  4. Servir chaud et décorer avec un filet d'huile d'olive et un peu de parmesan.

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